Skip to main content

Frumusețea primăverii… inspirată de BLACKFIN

03 martie, 2022

Fiecare anotimp aduce cu sine o frumusețe proprie, însă primăvara se ridică la înălțime! Primăvara aduce culoare, căldură, iubire, armonie și fericire, un amalgam de sentimente încât cu greu știm de unde să începem să căutăm sau să ascultăm, dar cu siguranță știm de unde și cum să privim.

Brandul Blackfin reprezintă vitalitate și energie, perfecționism și pasiune, viziune și curaj, etică și responsabilitate socială.

Brandul Blackfin are o idee clară a ceea ce vrei și cum să te prezinți, reflectă putere și forță, dar și un simț personal al modei. Cromatica vie și atractivă reprezintă elementul pur și identitar ce pune la dispoziție modele mate, precum seriile One, Aura, Razor, Aero, Zero și Sun, în timp ce seriile limitate Black Edition sau Gold Edition includ modelele lucioase.

Frumusețea primăverii… inspirată de BLACKFIN

Cultura Blackfin constituie nu doar o etichetă identitară „neomadeinitaly” ci și respectul angajaților față de patrimoniul italian: “Avem sub același acoperiș proiectarea, dezvoltarea tehnică, producția, marketingul, comunicarea și administrația. Respectăm comunitatea, iubim tradițiile, îngrijim ținutul în care avem rădăcinile. De aceea promovăm neomadeinitaly.” (Nicola Del Din – președintele Pramaor). Astfel, colecția de rame Blackfin este proiectată și fabricată integral în Italia într-un climat etic și responsabil social.

Frumusețea primăverii… inspirată de BLACKFIN

Așa cum afirma și Johan Huizinga: „Pentru a ne păstra cultura, trebuie să continuăm să o creăm.”Așa si cultura Blackfin generează în permanență obiecte personale tributare rarității și exclusivismului punând la dispoziția clienților servicii speciale de personalizare. Prin intermediul procesului de gravare cu laser, interiorul monturii poate fi individualizat cu un text sau cu o imagine, ambele alese de către client.

Mai mult decât atât, ramele pentru ochelari Blackfin reflectă tradiție și istorie. Povestea care însoțește aceste produse are darul de a te duce înapoi în timp. Astfel că, în anul 1991, cei doi soți – Maria Pramaor și Primo Del Din, au început să prelucreze rame din titan pentru a se diferenția de competitori. Aspectele tehnice și estetice pot fi observate cu ușurință la nivelul detaliilor. Blackfin utilizează materii prime de cea mai înaltă calitate, titanul sau beta-titanul de mare puritate, materii ce sunt importate din Japonia. Alegerea acestui material unic a fost decisivă în lansarea și dezvoltarea brandului Blackfin, specialistul italian în prelucrarea ramelor din titan!

Exclusivismul oferit de purtarea ramelor Blackfin oferă STATUT, RECUNOAȘTERE și CALITATE. Astfel că, sunt utilizate cele mai avansate tehnologii de prelucrare, iar monturile ramelor sunt biocompatibile, ușoare, robuste și stabile putând fi ajustate – nazal și temporal – pentru a se asigura simultan atât confortul anatomic, cât și câmpul vizual optim.

Blackfin reprezintă un lux a cărui semnificații speciale oamenii le procesează intern. Prin intermediul cadrelor foto preluate de Giovanni De Sandre, acesta surprinde privirea prin puternice contraste cromatice, într-o scenografie dominată de masivitatea unei cariere de marmură. Metaforic, este sugerat rolul creativității umane în valorificarea bogățiilor naturii – cariera este locul în care, de milenii, piatra a fost cioplită și șlefuită cu îndemânare și sacrificiu pentru a genera obiecte frumoase, durabile și unice.

Așadar, primăvara îți aduce în dar design contemporan, confort, stil și o ramă de ochelari Blackfin.

Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: