Skip to main content

Relansare Optica Ovidiu – 21 iulie 2016

22 iulie, 2016

Dupa o ampla actiune de rebranding magazinul Optica Ovidiu s-a imbracat in straie noi.

Lansarea oficiala a avut loc joi 21 iulie in prezenta numerosilor invitati, parteneri de afaceri printre care familia Badiu de la Sover Optica Bucuresti, prieteni, reprezentanti ai mass mediei oradene.

Multi dintre cei ce vor citi acest articol sunt purtatori de ochelari si daca nu, sigur au o pereche de ochelari de soare. Pentru cei mai multi este o nevoie, pentru altii un accesoriu. Eu cred ca atunci cand esti obligat sa porti ochelari, trebuie sa faci din acest lucru un avantaj, adica sa iti alegi ochelarii care sa te puna in evidenta indiferent de faptul ca avem dioptrii sau nu!

Magazinul de optica este cunoscut oradenilor inca din anul 1995 pentru serviciile oftalmologice oferite,comercializarea ochelarilor de vedere, ochelari de soare, lentile de contact.

Doamna Rodica Demian afirma ca: „Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre precum si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Optica Ovidiu se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatiti in fata provocarilor. Echipa medicala precum si cea tehnica formate din specialisti cu o inalta pregatire profesionala este dotata cu aparatura de ultima generatie.

Cateva sfaturi pentru cei ce poarta ochelari de vedere:

Folosirea ochelarilor nepotriviti cu dioptrii gresite sau a celor cu aceleasi dioptrii dar achizitionati din piete pot cauza dureri de cap, ameteli si presiune la nivelul ochilor. Ei reprezinta o principala cauza in modificarea dioptriilor, de obicei pe plus. Ochelarii “standard”, vanduti la colt de strada de catre persoanele neautorizate sau, mai nou, in piete si hypermarketuri, oferite la un pret substantial mai mic nu pot fi catalogati ca fiind dispozitive medicale! Acestia nu au fost achizitionati pe baza unei prescriptii, iar consumatorii se pot expune la riscuri atunci cand ii folosesc.

Riscurile la care ne expunem cand folosim astfel de ochelari sunt legate atat de dimensiunea ramelor, respectiv distanta pupilara cat si de caracteristicile lentilei.

Cu toate ca la prima proba o pereche de ochelari achizitionati fara o prescriptie medicala da impresia ca imbunatateste vederea, senzatia este doar temporara. Pe termen lung acesti ochelari pot cauza diminuarea acuitatii vizuale si nu ajuta la corectarea vederii.

In concluzie regula principala de care trebuie sa tinem cont in alegerea ochelarilor de vedere este consultarea medicului oftalmolog specialist. Acesta va sti ce anume este recomandat si ce este contraindicat, pe baza retetei prescrise. Sanatatea ochilor nostri este un lucru delicat de care trebuie sa avem grija, iar alegerea ochelarilor de vedere potriviti ne poate salva ochii!

Punand accent pe calitatea produselor si pe promptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor suntem siguri ca cei care calca pragul magazinului nostru vor fi multumiti de serviciile noastre”.

Designul modern la nivelul standardelor europene ale industriei de optica, brandurile de renume comercializate, precum si experienta echipei medicale recomanda Optica Ovidiu ca fiind locul unde ne putem regasi cu totii de la cei mai pretentiosi, pana la cei cu un buget mai modest.

Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: