Skip to main content

Dincolo de produse și servicii impecabile

O experiență pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Echipa Optica Ovidiu
Optica Ovidiu Oradea - aniversare 25 de ani
Optica Ovidiu Oradea - aniversare 25 de ani
Optica Ovidiu Oradea

O afacere de familie începută cu pasiune

Etapa inițială

Povestea ochelarilor dumneavoastră a început în Oradea, în anul 1994, în atelierul de optica medicală purtând numele soțului meu. Cu fiecare nou client câștigat, Optica Ovidiu a înțeles din start că succesul unei afaceri, ce pune în centrul său sănătatea vizuală, nu poate fi atins decât printr-o abordare personalizată a fiecărui purtător de echipamente optice. Anii de-atunci au fost cei mai dificili. Degrosarea lentilelor minerale se făcea fie manual, fie cu aparatură semiautomată: șlefuirea după șablon se executa cu discuri abrazive de o granulație medie. Finisarea, la rândul ei, se efectua la limita dintre mecanizat și artizanal. Cu timpul, profitul a fost reinvestit în creșterea afacerii, Optica Ovidiu reușind să dețină un set de aparate din ce în ce mai performante.

Etapa dezvoltării

În anul 1996, atelierul începe să devină un punct forte al serviciilor de execuție la comandă a ochelarilor. Odată cu comercializarea lentilelor organice – din rășină columbiană, se diminuează riscul spargerii accidentale și scade greutatea sistemului optic, crescând viteza de execuție și calitatea montajului, astfel că, proporțional, crește satisfacția clienților. Ei devin cei mai buni mesageri ai brandului Optica Ovidiu. Procesul de dezvoltare a afacerii este armonizat cu o noua optiune, ce are in centrul de greutate colaborarea cu un fabricant important de lentile oftalmice corectoare. Relatia cu HOYA VisionCare are deja peste 16 ani, perioada in care purtatorii de Optica Ovidiu au experimentat multiple fatete ale unui obiect destinat deopotriva sinelui si relatiei sale cu lumea. Daca lentilele minerale au reprezentat punctul de plecare si au constituit o punte de legatura, lentilele organice au participat decisiv la diferentierea ochelarilor executati de Optica Ovidiu si transformarea atelierului intr-un salon de optica.

Etapa de maturitate

Anii 2000 constituie startul noii etape de consolidare a afacerii, salonul din Piata 1 Decembrie fiind cel mai vizibil magazin de optica din Oradea. Grija pentru detalii se reflecta in grija pentru livrarea unui dispozitiv optic individual precis calibrat, pasiunea, competenta si responsabilitatea echipei fiind atributele cheie unui prestator de servicii orientat catre performanta fara cusur. Purtatorii nostri stiu ca obiectul ce-l poarta constituie o dovada de perfectiune tehnica. Investind continuu in infrastructura de atelier si cabinet, Optica Ovidiu a devenit recunoscuta atat pentru precizia si acuratetea prescriptiilor, cat si pentru aspectul si calitatea montajelor realizate in laboratorul lui Ovidiu.

Optica Ovidiu azi

„Povestea ochelarilor dumneavoastră” a ajuns să fie un subiect de interes deoarece ați ales să vă acordați timp pentru vederea dumneavoastră. Dacă azi, Optica Ovidiu a devenit un reper național în privinta calitatii serviciilor din domeniul opticii si optometriei, faptul se datoreaza sinergiei dintre oameni, competente, arta si tehnologie aplicata. Optica Ovidiu este o poveste de succes, avand la baza un element esential: coeziunea dintre soti care a garantat evolutia unei initiative familiale si transformarea acesteia intr-o afacere destinata cresterii calitatii vietii locuitorilor Oradei.

Incepand cu iulie 2016, Optica Ovidiu va asteapta in noul magazin din Piata 1 Decembrie, un spatiu ce reflecta o noua atitudine. Cu ajutorul luminii si materialelor, designul isi indeplineste rolul de element integrator, evidentiind relatia dintre tangibil si intangibil, dintre produse si servicii, dintre vedere si imaginatie.

Parafrazand cugetarea lui Malraux, „optica medicala a secolului XXI va fi o experienta multisenzoriala sau nu va fi deloc.”

Valorile Optica Ovidiu

Integritate

Dintotdeauna, produsele și serviciile au fost oferite la cel mai înalt nivel, fără a face rabat de la calitate.

Loialitate

Există clienți Optica Ovidiu care sunt clienți încă de la începuturi. Există branduri cu care lucrăm încă de la începuturi. Există colegi care sunt alături de noi, de la începuturi.

Respect

Important atât în relația cu clienții nostri, cât și în relațiile cu colegii de muncă. Un element valoros, care ramâne în amintirea oamenilor.

Încredere

Încrederea pe care o avem în fortele proprii ne-a ajutat să o transmitem mai departe clienților noștri prin perechea potrivită de ochealari pe care o poartă.

Grijă

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Optica Ovidiu are grijă de sănătatea ochilor clienților săi de peste 25 de ani.

Recunoștință

Fără clienții noștri mulțumiți, nu am exista. Le suntem recunoscători clienților de ieri, de azi și de mâine, pentru că duc povestea Optica Ovidiu mai departe.

Vizitați-ne în magazin

Împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră

Client Optica Ovidiu Oradea Client Optica Ovidiu Oradea
Consultație optometrie Optica Ovidiu Oradea Consultație optometrie Optica Ovidiu Oradea
Rame ochelari Optica Ovidiu Oradea Rame ochelari Optica Ovidiu Oradea
Ochelari Optica Ovidiu Ochelari Optica Ovidiu

Echipa noastră

este formată din oameni pasionați și specialiști în domeniu, pregătiți să vă ofere informații care să vă sprijine în luarea celei mai bune decizii

Rodica Demian - Fondatoare Optica Ovidiu

Demian Rodica

Fondatoare
Ovidiu Demian

Demian Ovidiu

Fondator

Dr. Ciorba Adela

Medic Specialist Oftalmolog

Virgil Forgaciu

Optician

Cristina Agneta Popa

Manager Optica Ovidiu Rogerius

Paula Derșidan

Optometrist & Consilier vânzări

Dr. Simona Oros

Medic Primar Oftalmolog

Cocoșilă Andreea Liliana

Brand-uri

Vă punem la dispoziție cât mai multe brand-uri, pentru ca nevoile și dorințele dumneavoastră să poată fi îndeplinite. 


Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: