Skip to main content

Servicii

Optica Ovidiu Oradea

Consultații optometrice

Primul pas spre o vedere libera este consultul optometric. Inainte de a alege ramele si lentilele, este nevoie de o analiza profunda a vederii. Opticienii salonului nostru au o vasta experienta in acest domeniu, de peste 24 de ani. Acestia lucreaza cu cele mai noi tehnologii de analiza a ochilor, printre care si aparatul Rodenstock DNEye Scanner 2+, astfel incat sa aveti siguranta rezultatelor corecte.
Testarea acuitatii vizuale incepe prin colectarea, de catre opticieni, a datelor personale si adresarea unor intrebari legate de problemele existente sau simptome. Urmeaza testarea obiectiva la aparat, care ofera valoarea dioptriilor dupa care se realizeaza testarea subiectiva, in care clientul se plimba prin magazin cu lentile de proba pentru a identifica tipul de lentila potrivit. La finalul celor doua testari se completeaza o reteta dupa care se poate trece la urmatorul pas – alegerea ramelor si lentilelor potrivite.

Schimbare de imagine

Fiecare noua pereche de rame de ochelari, creaza o noua imagine. Consilierii de vanzari vin in ajutorul clientilor pentru a-i asista sa aleaga tipul de rama potrivit fizionomiei lor. Elementele importante care trebuie luate in considerare atunci cand se aleg ramele sunt dimensiunea acestora, materialele folosite in constructia ramelor, confortul – ochelarii trebuie sa stea confortabil pe nas si urechi, sa nu stranga, sa nu fie grele si, nu in ultimul rand, stilul personal al fiecaruia. Si tipul de lentile alege in functie de nevoile clientului: daca are nevoie de ochelari de citit sau de distanta, sau dimpotriva, au nevoie de lentile progresive, de asemenea, se tine cont si de materialul din care este confectionata rama de de ochelari care poate fi din titan, cu fir sau rame din plastic. In majoritatea cazurile se folosesc lentilele din plastic, iar cele din sticla mai rar, la cererea clientului. Lentilele pot avea tratament antireflex, filtru special pentru monitor (protectie pentru lumina albastra) sau pot fi lentile heliomate sau fotocramatice.

Montaj ochelari

Procesul de executie a ochelarilor incepe in momentul in care clientul, ajutat de catre consilierii de vanzari, isi alege ramele si tipul de lentile. Acest proces dureaza intre 30 minute si o ora, in cazul lentilelor care sunt pe stoc, iar in cazul lentilelor speciale, comenzile le putem onora intr-un interval de timp de 3 pana la 9 zile. Montajul este realizat de cei 2 opticieni specializati, care au experienta profesionala de peste 26 ani. Domnul Ovidiu Demian, cel care a dat numele salonului nostru, cunoaste toate metodele de montaj, datorita faptului ca a lucreaza in acest domeniu inca de la inceputuri. A trecut prin toate etapele, de la demineralizarea manuala a lentilelor, la aparate semi-automate, pana in zilele noastre cand aparatura ultra-performanta ne ajuta sa oferim o calitate superioara ochelarilor in momentul montajelor, eroarea umana fiind minima, chiar inexistenta.

Service

ervice-ul este oferit gratuit clientilor care au achizitionat ochelarii de la Optica Ovidiu. Uneori, este nevoie de interventia noastra asupra unor mici defecte ale ochelarilor. Daca este posibil, recomandam reparatiile ochelarilor, deoarece noi utilizam materiale de foarte buna calitate. In cazul in care ochelarii au un defect ireparabil, ii inlocuim cu o noua pereche.

Probleme frecvente:

  • Pernitele ramelor de metal trebuie schimbate mai des deoarece se schimba culoarea in timp si devin inestetice;
  • Anumite suruburi din rame se pierd si trebuie inlocuite;
  • Ajustari, indreptari sau reglaje la ramele de ochelari.

Articole utile

Consultații optometrice | Schimbare de imagine | Montaj ochelari | Service

Dincolo de produse și servicii impecabile. Dintotdeauna, produsele și serviciile au fost oferite la cel mai înalt nivel, fără a face rabat de la calitate. Încrederea pe care o avem în fortele proprii ne-a ajutat să o transmitem mai departe clienților noștri prin perechea potrivită de ochealari pe care o poartă.

Ai întrebări referitoare la serviciile noastre?

Sau dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: