Skip to main content

Lansarea Rodenstock DNEye® Scanner 2+ in Oradea

28 decembrie, 2018

Luni, 26 noiembrie, la salonul Optica Ovidiu din Centrul Civic, a avut loc lansarea in cadru festiv a celui mai performant scanner pentru analiza ochilor si vederii din nord-vestul tarii. Optica Ovidiu detine in exclusivitate noul DNEye® Scanner 2+ construit de compania Rodenstock, Germania.

La eveniment au participat specialistii Rodenstock, atat staful tehnic cat si cel medical! Acestia au prezentat presei si publicului invitat, inovatiile cu care noul scanner reuseste sa detecteze si sa masoare toate caracteristicile importante al ochiului uman pentru a putea ulterior, echipa Rodenstock din Germania, sa realizeze lentile de inalta precizie cu efecte care depasesc imaginatia pacientilor in materie de vedere, mai ales pe timp de noapte.

Echipa medicala Rodenstock alaturi de medicii si optometristii de la Optica Ovidiu au realizat primele scanari de inalta rezolutie chiar invitatilor la eveniment. Rodica si Ovidiu Demian, familia care detine din 1994 Optica Ovidiu, au fost prezentati ca inovatori prin implicarea lor in obtinerea celor mai noi tehnologii disponibile la nivel mondial, cu efecte deosebite pentru pacientii oradeni.

Costul unei consultatii care implica scanarea cu DNEye® Scanner 2+ este mult mai scazut la Optica Ovidiu fata de clinicile de specialitate din Germania sau Austria.

Toate masuratorile realizate cu DNEye® Scanner 2+ se transmit pe un canal securizat direct in Germania unde are loc, in laboratoarele Rodenstock, productia unicat a lentilelor pacientului.

DNEye® Scanner 2+ masoara in 7000 de puncte caracteristicile ochiului uman si genereaza un raport de analiza pe baza caruia se construiesc cele mai avansate lentile cu efecte care depasesc asteptarile in materie de vedere.

Despre DNEye® Scanner 2+

Dupa lansarea cu succes a lentilelor care incorporeaza date DNEye®, Rodenstock a anuntat urmatoarea generatie de scaner pentru profesionistii in domeniul ochilor, DNEye® Scanner 2+, disponibil in Oradea, in exclusivitate la Optica Ovidiu din noiembrie 2018.

Cu o analiza detaliata a ochiului si o simulare fidela a ametropiei, DNEye® Scanner 2+ calculeaza atat aberatiile pentru distanta si apropiere ale vederii, cat si reactia individuala la schimbarile de luminozitate. Transmiterea exacta la dioptrii de 1/100 cu topografie corneana integrata si functie autorefractie, noul model masoara opacitatea mediilor de refractie utilizand iluminarea retro. DNEye® Scanner 2+ ofera o analiza detaliata a camerei anterioare a ochiului si un tonometru noncontact pentru masurarea presiunii intraoculare.

Combinatia dintre pahimetrie (grosimea corneei) si tonometrie ofera un rezultat mai precis pentru masurarea presiunii intraoculare.

Rodenstock calculeaza corectia ideala pentru pacient bazata pe refractia subiectiva, combinata cu datele masurate individual ale aberatiei ochiului pacientului.

Combinat cu tehnologia revolutionara de constructie a lentilelor EyeLT® Rodenstock creeaza lentila perfecta. Tehnologia este unica la nivel mondial si confera o vedere deosebita, in special pe timp de noapte. Cu lentile DNEye®, pacientul poate folosi pe deplin potentialul sau de vedere.

Rodenstock a stabilit noi standarde pentru o vedere perfecta cu lentilele DNEye®. Toate datele de masurare relevante pentru calcul sunt luate in considerare in fiecare punct de perspectiva al lentilelor.

Despre Rodenstock

Rodenstock este unul dintre principalii producatori de lentile de vedere si rame de ochelari la nivel global. Compania produce exclusiv ochelari de peste 140 de ani. Compania, infiintata in 1877, are sediul in Munchen, are aproximativ 4300 angajati la nivel mondial si este reprezentata in peste 80 de tari cu filiale de vanzari si parteneri de distributie.

Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: