Skip to main content

Ochelari cu lentile de protecție pentru ecranele digitale

17 martie, 2022

Ți-ai pus vreodată întrebarea în ce măsură sănătatea ochilor tăi este afectată de petrecerea unui timp îndelungat în fața ecranelor digitale? Dacă răspunsul este nu, noi îți oferim toate argumentele necesare și soluțiile adecvate pentru a te ajuta să iei cele mai bune măsuri suplimentare de protecție. 

Din cauza timpului petrecut în fața monitoarelor și ecranelor digitale, fie că este vorba de computer, laptop sau telefon, ochii noștri sunt predispuși unor afecțiuni oculare, cea mai cunoscută dintre acestea fiind sindromul ochilor obosiți. Pe lângă aceasta, expunerea la lumină albastră afectează și calitatea somnului, poate cauza dureri de cap, putere scăzută de concentrare, senzație de corp străin (nisip) în ochi, precum și oboseală generală cauzată de lumina ecranului. Astfel, recomandarea oftalmologilor este să te protejezi. La Optica Ovidiu găsești astfel de modele de ochelari cu lentile de protecție PC și cu filtru de lumină albastră atât cu dioptrii, cât și fără.

Ochelari Protecție Ecrane Digitale

În ceea ce privește conceptul de lumină albastră, acesta se referă la totalitatea dispozitivelor care generează lumină. Nu este neapărat un ideal nou, deoarece soarele este recunoscut de peste zeci de ani ca fiind principala sursă naturală responsabilă de lumină albastră. Acesta este și motivul pentru care sunt recomandați ochelarii de soare cu protecție împotriva razelor UV. Astfel, ochelarii cu lentile de protecție pentru ecranele digitale vin la pachet cu un filtru realizat special să blocheze absorbția acestei lumini, atât de nocivă pentru sănătatea ochilor.

Astfel, la magazinele noastre din Oradea, puteți achiziționa lentilele oftalmice corectoare Hoya sunt un produs premium, fiind fabricate cu ajutorul celor mai avansate tehnologii japoneze specializate în domeniul lentilelor pentru ochelari. Aceste lentile sunt concepute astfel încât să filtreze lumina albastră emisă de utilizarea diferitelor dispozitive digitale, oferă o mai mare claritate și profunzime câmpului vizual, previne oboseala oculară, precum și durerile de cap asociate, furnizează o vedere mai clară, mai relaxată datorită reducerii strălucirii, dispun de o curățare ușoară datorită straturilor rezistente la apă, grăsime, murdărie și praf, precum și de protecție împotriva zgârieturilor accidentale.

Încă mai cauți lentilele perfecte? Vino acum la un consult pentru a găsi perechea de ochelari potrivită ție și bucură-te la capacitate maximă de viață.

Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: