Skip to main content

Optica Ovidiu a sarbatorit 25 de ani de activitate!

15 martie, 2019

Joi, 7 martie 2019, a avut loc aniversarea primului sfert de secol a uneia dintre cele mai cunoscute optici din Oradea. Alaturi de colegi, prieteni apropiati si clienti fideli, familia care detine Optica Ovidiu a tinut sa marcheze acest moment special chiar in salonul de optica in care muncesc in fiecare zi, de peste 25 de ani.

Invitat de onoare, domnul viceprimar Florin Birta a tinut un discurs prin care a transmis aprecierile sale catre Optica Ovidiu, o companie locala care merita sa fie data ca exemplu pentru capacitatea de adaptare, reinventare si pentru tehnologiile unice in nord-vestul tarii in ceea ce priveste tratamentul si investigatiile ochiului uman.

„Doresc sa felicit familia Demian pentru faptul ca au avut puterea de a sustine timp de 25 de ani o companie cu toate urcusurile si coborasurile, amenintarile si oportunitatile ivite in cursul timpului. Nu cred ca este usor sa fii antreprenor! Sa lupti in fiecare zi pentru a tine o companie in viata este un lucru mare si un efort sustinut pe care doar proprietarii de afaceri il cunosc. Ca angajator, mai ales, ai in responsabilitate ta siguranta zilei de maine a echipei tale si chiar a familiilor acesteia.” Florin Birta – Viceprimar, Oradea

Invitatii au depanat amintiri, s-au bucurat de preparate alese, s-au fotografiat si, bineinteles, au probat rame de ochelari, totul intr-o atmosfera calda, vorbareata si prietenoasa. O sarbatoare in familie in care s-a multumit angajatilor din ultimii 25 de ani, partenerilor care au avut incredere in Optica Ovidiu si, in special, clientilor opticii fara de care aceasta poveste nu ar fi fost posibila.

„Inceputurile noastre au fost umile, doi oameni, un atelier de optica si un vis. Cu pasiune si munca sustinuta, am reusit sa construim ceea ce vedeti astazi. Iubim ceea ce facem si acest lucru ne motiveaza sa pornim spre serviciu, in fiecare zi, cu zambetul pe buze. A primi o pereche de ochelari iti ofera o buna stare, o bucurie imensa. Suntem martorii acestor povesti de bucurie, unice fiecare in parte, de peste 25 de ani.” Rodica Demian – Optica Ovidiu

Povestea Optica Ovidiu

O afacere de familie, inceputa in Oradea, in anul 1994, in atelierul opticianului Ovidiu Demian care, impreuna cu sotia sa, Rodica Demian, au construit pas cu pas, caramida cu caramida un brand autentic si local, in care oamenii cred. Increderea a condus spre loialitate iar clientii, care au fost alaturi de Optica Ovidiu inca de la inceput, si-au indrumat copiii si nepotii catre serviciile Optica Ovidiu. Comunitatea Optica Ovidiu se intinde peste generatii si chiar pe intreg globul. Pentru cei care au nevoie de ochelari, puterea unei vederi clare este extrem de importanta. Sunt persoane care, dupa ce au beneficiat de serviciile Optica Ovidiu, au simtit o schimbare radicala a calitatii vietii lor – nu doar vederea imbunatatita, ci si o imagine armonioasa a chipului lor.

Pentru a putea creste si dezvolta ca afacere este nevoie sa te reinventezi in permanenta, sa inovezi si sa investesti in tehnologia de ultima generatie. Industria opticii romanesti s-a schimbat extrem in ultimii 25 de ani – daca la inceput degrosarea lentilelor minerale se realiza fie manual, fie cu ajutorul aparatelor semi-automate, acum, Optica Ovidiu detine cea mai noua si performanta tehnologie atat de testare si evaluare a starii de sanatate a vederii, cat si pentru realizarea lentilelor si ramelor de ochelari. Investind in continuu in infrastructura de atelier si cabinet, Optica Ovidiu a devenit recunoscuta atat pentru precizia si acuratetea prescriptiilor, cat si pentru aspectul si calitatea montajelor realizate in laboratorul opticianului Ovidiu Demian.

Anul 2016 a fost anul transformarii imaginii Optica Ovidiu. Dupa o ampla actiune de rebranding, Optica Ovidiu a devenit un salon de optica modern, profesionist, cu o noua atitudine. Noul design interior, acompaniat de un branding puternic reflecta personalitatea proprietarilor pana in cel mai mic detaliu – de la aranjamentul ochelarilor, la spatiul de asteptare, atelier si cabinete pana la grija si atentia fata de bunastarea clientilor Optica Ovidiu.

„Dincolo de produse si servicii impecabile, o experienta pe masura asteptarilor dumneavoastra” – Optica Ovidiu

Echipa Optica Ovidiu, iubeste ceea ce face si asta ii motiveaza sa munceasca cu drag pentru clientii sai, in fiecare zi. Este dovada vie ca atunci cand muncesti sustinut si cu pasiune, avand grija de nevoile fiecarui client si rezolvand fiecare problema pe care o intampina acesta, poti sa ai o poveste de succes. Acest succes nu a aparut peste noapte, insa, tocmai din acest motiv Optica Ovidiu este o afacere solida si de incredere.

Valorile Optica Ovidiu: integritatea, loialitatea, respectul, increderea, grija si recunostinta se regasesc in fiecare dintre actiunile pe care echipa le face pentru clientii sai, din momentul in care trec pragul salonului si pana in momentul in care pasesc in lume cu noii ochelari pe nas si cu zambetul inconfundabil, de reusita, pe chip.

Locații

Optica Ovidiu - Cantemir

Piața 1 Decembrie nr. 27/C
Telefon: 0259 413 520/0359 411 630

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-13:00
Duminică: închis

Optica Ovidiu - Rogerius

Str. Transilvaniei nr. 9 
Telefon: 0359 170 500

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

Social media: